Képek

Képek

Oldalak

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. május 9., hétfő

Vidámpark
A fiúknak ápr. 20.-án kezdődött a tavaszi szünet, 21.-én indultunk Mo.-ra, így volt egy szabad napunk együtt. Miután délelőtt a fél szobát bepakolták a bőröndjeikbe és kisebb huza-vona után sikerült őket lebeszélnem arról, hogy a ruháikat is beletömködjék a játékok, könyvek közé, úgy döntöttem, hogy muszáj elhagynunk a lakást, majd miután este lefeküdtek összepakolok…Ebéd közben azt latolgattam, hova menjünk. Több lehetőséget elvetettem, valami egyszerűt szerettem volna és végül úgy döntöttem villamosozunk egy jót és megnézünk egy parkot ahol eddig még nem jártunk. El is indultunk fel a villamosra, le a villamosról, majd átszálltunk egy másikra és végre megérkeztünk!!! De hol szálltunk le???!!! Éppen a vidámpark bejáratánál!!! Te jó ég!!! Ezt nem fogom megúszni!!! Így is lett!!!
A következő pillanatban már célba is vettük a jegy pénztárat és ripsz-ropsz egy vursli kellős közepén találtuk magunkat! Körbe pillantottam és megfogalmazódott bennem az a gondolat, hogy na ez az első hely Prágában, amit nem fogok megmutatni senkinek!
Hihetetlen összevisszaság, kosz, piszok stb…persze a fiúk magukból kikelve rohangáltak egyik lepukkant játéktól a másikig. Szerencsére kezelhető hangulatban voltak, így tudtam velük egyezkedni, hogy mit próbálunk ki és mit nem. Beni legszívesebben mindenre felült volna, Danika mellé én is kellettem. Az Disneyland-es ugrálóvár lett a favorit 45 percet tomboltak a felfújt egerek és kacsák között.
Már majdnem körbe sétáltuk az egész kuplerájt, mikor megláttam egy hátsó kijáratot a park felé. Iszkiri kifelé!!! Meghívtam a fiúkat egy piknikre és szerencsémre pont arra jött két lovas rendőr, plussz egy hintó, úgyhogy a nyomukba eredtünk….
A fiúk azóta is emlegetik a Vidámparkot, én pedig kitaláltam, hogy milyen jó kis Apás program lesz ez legközelebb!!!....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése