Képek

Képek

Oldalak

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. május 24., kedd

Super Guys


Hétfőn voltunk beszélgetni az óvodavezetővel. Ez volt az első fogadó óránk!
Angela nagyon lelkesen ecsetelte a fiúk „érdemeit”. Rengeteg pozitívumot felsorolt, többek között, hogy a fiúk mennyire lelkesek, milyen aktívak, imádják a feladatokat, élvezik a játékokat, nagyon gyorsan megértik, felfogják az instrukciókat. Jellemző, hogy annyira koncentrálnak, hogy hamarabb reagálnak, mint azok a gyerekek, akik már jobban értenek angolul.
Könnyen beilleszkedtek a környezetbe, már angolul válaszolnak több kérdésre, nem csak együtt játszanak, hanem nyitnak a többiek felé is.
Nagyon szeretik a fiúkat, új színt vittek a csoportba, állandóan vidámak, fogékonyak a bolondozásra.
Az angol nyelvvel egyre jobban boldogulnak, Beni kommunikatívabb, többet beszél, sokszor storyzik magyarul is (már Angela is tudja magyarul mondani: pisilni kell), Dani kicsit visszahúzódóbb, nem beszél annyit, viszont ő is lelkesen közreműködik.
Angela szerint rengeteget esznek, gyümölcsöt-zöldséget vegyesen. Mindig megpakolják a tányérjukat és vígan falatoznak. Ha valami ismeretlen étellel találkoznak kíváncsian megkóstolják, nem zárkóznak el az újdonságok elől. Rákattantak a három ágú kis műanyag villákra és mindig haza akarják hozni őket (egy van már itthon). Persze ezt nem szabadna, de a fiúk különböző cselekhez folyamodnak, hogy egyet-egyet zsebre vágjanak. Angela is rájött, hogy mennyire kifejező a szemük, már gyorsan felismeri a turpisságot. Múltkor Dani a WC-ben bukott le, ahogy a farzsebéből hámozta ki a Kincset. Egyébként ez is változott már, az elején együtt jártak pisilni, de most már külön is kimennek, nem követik egymást.
Kaptunk Róluk egy-egy két oldalas elemzést tele pipával!
Nagyon örültünk, hogy ilyen jó véleményt hallottunk!
Vállon veregethetjük magunkat: Klassz Fiaink vannak!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése