Képek

Képek

Oldalak

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. május 11., szerda

Sebő koncert


Május 4.-én szerdán Sebő koncerten jártunk a Magyar Kultúra Házában. Hírtelen jött az ötlet, hogy elvigyem a fiúkat, de jól tettem, mert tetszett nekik a program.
A többi gyerkőccel együtt vidáman ugráltak a zenére, énekelték a Bóbitát, ismerkedtek a hangszerekkel. Az előadás végén a szervezők rózsacsokrokat ajándékoztak a zenészeknek. Beni ezt látva totál fellelkesült, előkapta az oroszlános táskáját, kirántotta belőle az oviban aznap készített rajzait és büszkén felvonult velük a színpadra, majd a meglepett "bácsik" kezébe nyomta azokat. Ők vigyorogva nézegették a papírlapokat és remélem, hogy még most is őrzik valahol a "műveket". Beninek csak úgy csillogtak a szemei, imádnak adni...Volt már hogy rajzokat készítettek a társaknak, külön vittek húsvéti ajándékokat az ovónéniknek, ovóbácsiknak. Ma vacsora után Beni kijelentette, hogy elviszi a gumicukrot holnap az oviba, de azt fogja mondani a többieknek, hogy nem two, hanem one! Jót nevettem..
Visszatérve a szerdához a koncert után süti keksz és gyümölcs evés következett és a legfiatalabbak beszabadultak az oviba. Percek alatt előkerült minden játék, folyt a kergetődzés, valaki még a magnót is bekapcsolta. Fél nyolckor az utolsók között voltunk akik elhagyták a termet.
Jött a neheze..Beninek, ahogy kiléptünk az utcára elzsibbadt a lába, szaggatottan kezdte venni a levegőt, ajjjjajj a Hiszti Tünetek!!! Nagy nehézségek, zsibbadások, fáradtságok, álmosságok közepette eljutottunk a villamos megállóig.
Az autót az ovinál hagytam, számomra ez volt a cél. Beniből a villamoson többször kiszaladt a vér, Dani pedig teljesen bekómált az ölemben. És akkor elkezdett zuhogni az eső!! Hurrráááá!!! Ez még hiányzott!!! De valahogy Beninek jót tett az időjárás változás, mert engedte, hogy Danit ölben vigyem, ő pedig szó nélkül szaladt mellettem a kocsiig. Végre hazaértünk!!

2 megjegyzés:

  1. Schwarzi női változata vagy már? Nem lehet semmi 2 kómásat cipelni...

    VálaszTörlés
  2. Igen, ezek "súlyos" pillanatok....Ha ezt a gyógynasszőr látná!!!!

    VálaszTörlés