Képek

Képek

Oldalak

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. május 20., péntek

Péntek



Ismét visszatérek még a múlt héthez, a péntekhez. Mivel nem volt ovi, délután elmentünk biciklizni a Ladronka parkba. Mondták a fiúk, hogy először bicajozni akarnak. Kivettem a járgányokat az autóból és gyerünk, én futólépésben utánuk, persze az elmaradhatatlan hátizsákommal és a kezemben szélkabátokkal (amik teljesen feleslegesek voltak). A lendület egészen a játszótérig tartott. Majd rövid játék után Dani meglátta, hogy a homokos foci és röplabda pályára be lehet menni. Következő pillanatban már nyöszörgött, hogy kell neki a labda és menjünk mi is le a homokba. Ok, kocsihoz vissza, biciklik betesz, labdák, homokozó kivesz. Visszasétáltunk és lementünk a pályákhoz. Egy Anyuka szólt, hogy ez külön pénzbe kerül, az étterem recepciójánál kell fizetni, de ők itt maradnak egy óra hosszat, úgyhogy legyünk itt nyugodtan. Olyan gyönyörű idő volt, hogy a fiúkról és magamról is egyből lekaptam a zoknit, szandált, cipőt és végre mezítláb rohangáltunk.
Nagyon jóleső érzés volt, magunkba szippantottunk egy kis Földenergiát! Fociztunk, próbáltunk röplabdázni, közben csatlakozott több gyerkőc is. "Imádok" Fiús Anyukának lenni, minden délután a focipálya kapujában állni és győzködni Danit, hogy menjen már kicsit hátrébb és onnan rúgjon. Képes olyan erővel megrúgni a labdát, hogy győzöm védeni magamat!! Egyébként teljesen rá van kattanva a focira, Beni is rugdos, de nem akkora lelekesedéssel.
Miután letelt az egy óra elhagytuk a forró homokot és ismét játszótér következett. Végül rájöttek, hogy még nem is bicikliztek, tehát ismét elgyalogoltunk az autóhoz, homokozó, labdák betesz, biciklik kivesz és irány. Ekkor már Peti is csatlakozott, gyorsgyaloglásban követtük a fíúkat és egy kisebb táv megtétele után végre indulhattunk haza! A képen látszik, hogy teljesen kipurcantak....( én is)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése