Képek

Képek

Oldalak

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. június 30., csütörtök

Bicikli

Fiúk két keréken bicikliznek! Nincs pótkerék!! Mindez egy szempillantás alatt történt. Nagyon ügyesek!! Az indulás néha még kicsit nehezen megy, főleg ha fafejű Beni nem hallgatja meg a jó tanácsokat, de Danika rájött, hogy néha nem árt követni azt amit a felnőttek mondanak. Tavasszal jöhet a nagyobb bicikli és jövő nyáron már lehet túrázni a Balaton "körül".
Igen, közben áttettük székhelyünket a Balaton partra, vasárnap este érkeztünk meg anyuékhoz. Egyedül kocsikáztam haza a gyerekekkel, most csak egyszer álltunk meg és az utolsó 2 órát már mindenki nehezen viselte. Végre megérkeztünk!!
Hétfőn kezdődött az úszótanfolyam. A kezdeti lelkesedés úgy tűnik lassan alábbhagy..Két héten keresztül megyünk minden nap délután. Egy foglalkozás 45 perc és ahogy telnek a napok a fiúknak egyre többet kell pisilniük és egyre többször fáznak az óra alatt....Tegnap nagyon mérges voltam, de ma már elhatároztam, hogy holnap nem megyek be a medencéhez, hanem az öltözőben várom meg a foglalkozás végét. Ha nem látnak nincs kinek nyávogni, hátha ez beválik. Gyermekeim nagyon furfangosak, mert a "gyakorlatoknál" rendszeres a fogvacogás, pisi inger, de ha játék van a medencében ripsz ropsz minden kellemetlenséget elfelejtenek. Valószínű, hogy néhány feladat még nehéz is nekik, szinte ők a legfiatalabbak. De semmi gond valami csak ragad rájuk így is és majd szeptembertől Prágában keresünk egy jó kis tanfolyamot, persze csak hetente egyszer! Úszás után ha az időjárás engedte lementünk kedvenc strandunkra. A Balcsi egyébként 20 fokos, szóval melegnek egyáltalán nem mondható, de ez a gyerekeket egyáltalán nem zavarta, vidáman totyorásztak a térdig érő vízben. Bezzeg a medence fél órája még jéghideg volt!! Van jó néhány család akikkel csak így nyáron ezen a bizonyos strandon találkozunk. Jókat lehet dumálni, kivel mi történt az egy év alatt, milyenek a gyerekek, ki mit tud már és mit nem. Ráadásul nagyon sok a hasonló korosztályú 4 év körüli játszótárs, akikkel az idén már igazán lehet majd együtt homokozni. A hatalmas homokkupacok már megérkeztek......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése