Képek

Képek

Oldalak

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. december 20., kedd

Bilá Hora- Fehérhegy


















Hogy előző bejegyzésem utolsó mondatához kapcsolódjak, pont ebben az érzésben volt ma is részem. A Kauflanddal szinte szemben van egy magas kerítéssel elkeritett terület, valamilyen megfontolásból azt hittem temető, de most kiderült, hogy ez is egy hatalmas park, aminek közepén ott magasodik a Csillag nyári kastély. Mindez tőlünk öt percre autóval!!!!
Ma délután itt sétáltunk a Fiúkkal és vitatkoztunk a kesztyű használatának előnyeiről és nem használatának hátrányairól. Persze megint nekem lett igazam, mikor már a parkoló felé menet Benike visítva tömködte szájába az újjait és a nyavalygást egy esetben volt hajlandó abbahagyni, mikor látta, hogy kutyák közelednek felé. Na akkor lecövekelt és halkan jajongani kezdett. Hogy ezt honnan örökölte?? !!! Be vannak tojva a kutyáktól, de nagyon!!!
Most, hogy már téli szünet van, zajlik az élet itthon is!!! A lakás percek alatt romokban, nem győzök olyan gyorsan pakolni, feltörölni, porszívózni, mint ahogy ők ketten munkálkodnak. Az előző pillanatban még festenek, a következőben már legóznak, vagy könyvtárosat játszanak, aztán az egyik takarít, a másik WC-t pucol, megpróbálják bekapcsolni a mosógépet (kiömlik a mosószer), mosogatnak (mindenhol folyik a víz), szemetest pakolnak (kimömlik a szőnyeg közepére) stb...és az elmaradhatatlan Beni kísérletek.. pl mi történik egy papírzsebkendős dobozzal, ha beleöntjük a használt festékes vízet?? stb...Már nem merek hátat fordítani, mert nem tudhatom a következő pillanatban mi fog történni....Villámként cikáznak a lakásban.

Tegnap este miközben készítettem a vacsorát Beni megjelent egy lavór vízzel. Jaj ne kiáltottam fel, már megint mit találtál ki??!!! Szerencsére "csak" először a kezeit áztatta, aztán pedig az ő szavaival élve lábfürdőt vett, mert fázott a lába. Egy perc múlva Dani is követte, természetesen nem úsztuk meg vízkiborulás nélkül.......

Pár szót a fiúkról. Most már hosszú ideje Beni a BOSS. Ahogy a nagykönyvben meg van írva, Ő volt az első aki megszületett és ez tökéletesen látszik. Kialakult bizonyos alá-fölé rendeltségi viszony kettejük között, ami úgy tűnik Danit abszolút nem zavarja, sőt sok esetben elfogadja amit Beni mond (parancsol). Olvastam erről és azt írták ez természetes és csak a "kívülállónak" fura, valószínű, hogy Daninak picit szüksége is van erre és semmiképpen nem szabad beleavatkozni...Persze ez nem azt jelenti, hogy Daninak ne lenne saját véleménye, akarata, csak bizonyos szituációkban, pl játék közben lehet felfigyelni erre.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése