Képek

Képek

Oldalak

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. szeptember 30., péntek

Trojsky Zámek













Szerdán munkaszüneti nap volt és most Apa is itthon maradt!! A délelőtt nyugodt szöszmötöléssel telt aztán ebéd után ellátogattunk a Troja kastélyba, ami közvetlenül az állatkert szomszédságában, a Moldva mellett fekszik. Gyönyörű nyári palota, hangulatos kastélykerttel.
Miután a kastélykertet bejártuk tovább sétáltunk a folyó mellett, majd átkeltünk a hídon, elhagytunk egy lovasiskolát és elértük a Stromovka park bejáratát. Nem mentünk be a parkba, majd egy másik alkalommal felfedezzük, illetve a fiúkkal már jártam itt egyszer csak akkor a másik oldalról érkeztünk. A túl oldalon található a Vidámpark és a Planetárium.
Inkább visszatértünk a lovasiskolához, leültünk és figyeltük a lovakat edzés közben. Rengetegen jöttek-mentek, biciklivel, görkorival, babakocsival, gyalogosan..
Igazi napsütéses idő van, így minden nap ovi után is még levegőzünk egyet a fiúkkal. Átmegyünk a Királyi kertbe és számolgatjuk a mókusokat, keressük a szökőkútnál a szivárványt, lesétálunk a Várárokba. Kedden délután Ryokáék is velünk tartottak, sajnos a japán anyuka nagyon keveset beszél angolul, én most már egy szót tudok japánul, tehát a kommunikáció elég nehézkes. Viszont a gyerekek jól elszórakoztak. Ismét megnéztük az Aranyművesek utcáját, imádják a kis boltokat ahova be lehet kukkantani és az egyik üzletben az eladó néni bábozott is nekik.
Nagy volt a vigyorgás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése