Képek

Képek

Oldalak

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. április 11., hétfő

Husvétra készülve







Ma nagyon izgalmas programunk volt délután. A neten láttuk, hogy a magyar nagykövetségen húsvéti gyerekprogramot szerveznek, gondoltam ez a fiúknak biztosan tetszene, úgyhogy hamarabb elhoztam őket az oviból és bevillamosoztunk a belvárosba. Nem tévedtem Beni@Dani mindent kipróbáltak, lelkesen ragasztottak, szineztek, gyurmáztak, viaszoztak, kosarat fontak és a végén táncoltak.
Kellemes meglepetésben volt részünk, mert a szervezők egyike az Iglice együttes két tagja. Andreát már korábbról, mikor még a MOM parkban tartottak gyerektáncházat ismertük, ahogy beléptünk a terembe nmegakadt a tekinteteünk egymáson, majd megállapitottuk, hogy ismét bebizonyosodott milyen kicsi a világ....Ők nem élnek Prágában viszont többször részt vesznek rendezvényeken. Májusban lesz egy három napos kézmúves, téncos hétvége vidéken, gyorsan fel is iratkoztam az érdeklődők listájára.
A végén a fiúk annyi mindent készitettek, hogy Petit oda kellett hivnom, hogy segitsen a hazamenetelnél. Mikor hét ora körül kiléptünk a követség kapuján igazi tavaszi hangulat fogadott bennünket. Igazán jo érzés volt sétálni a sok lengén öltözött turista között. A villamosozás majdnem teljesen simán ment, kivéve, mikor Beni meglátta kedvelt kürtöskalács árusunkat. Persze azonnal le akart szállni és majd meghalt egy falatért...Ajánlgattam neki egy almát nem sok sikerrel a végén addig ficánkolt a széken, amig beesett két szék közé, az alma elgurult, majd a vezető egy nagyobbat fékezett és Beni beverte a fejét. Nagy jajgatások közepette még mindig a borzalmas piszokban csücsülve dörzsölgette szutykos kezével a fejét aminek az lett az eredménye, hogy rövid időn belül úgy nézett ki mint egy indián akire harci csikokat festettek )képen). Danival jót nevettünk rajta. Akadt szép számban hallgato, illetve néző közönségünk, szóval Beni szerzett pár vidám percet az utasoknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése