Képek

Képek

Oldalak

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. április 12., kedd

Borongós idő


Hová lett a tavasz? Hová lett a jó meleg idő? Ma egyik pillanatban zuhogott az eső, másik pillanatban sütött a nap, de tombolt a szél.
Villamossal mentünk reggel az oviba, de délután elhatároztam, hogy autóval megyek, illetve csak mentem volna, mert elromlott a garázskapu és nem lehetett kihajtani.
Ki volt ragasztva egy papír, de gőzöm sem volt, hogy mi állt rajta…Pedig ma megvolt az első cseh nyelvórám!! Kényelmesebb már nem is lehetne, mivel Ica házhoz jön. Elkezdtük a leges legelején, az ABC-vel. Fura egy nyelvet ismét teljesen a nulláról tanulni, de tetszik…Nyökögtem az olvasásánál, mit hogyan is kell kiejteni, mi lágyít, mi keményít stb…Be kell gyakorolni és utána biztos menni fog, legalább is remélem.
Délután megúsztuk eső nélkül a haza utat, Benike irtó rendes volt, mert már a villamoson közölte, hogy nem fog hisztizni a kaptatón felfelé. Így is lett hazáig „versenyeztünk”. Mostanában nem liftezünk, hanem gyalogolunk fel a harmadikra és le a harmadikról. Fiúk szerint sportolunk….
Peti ma hajnalban elrepült Moszkvába, így hármasban töltjük a következő két napot. Mesélte, hogy szakad a hó és mínusz fokok vannak, viszont élete legjobb sushiját ette vacsorára!! Teljesen oda volt tőle, biztos holnap is ez lesz a menü. Ugye??
Benit fürdés után bekentem testápolóval és Ő csillogó szemekkel bevallotta, hogy ezt nagyon szereti, mert szép sima lesz tőle a bőre. Nagy „kéjenc”, imádja, ha simogatják, csikizik a hátát, a lábát, a talpát, de nem mindegy hogy, hogy csinálod, milyen irányban vakargatod…és fontos, hogy körömmel!
Miután felöltöztettem kiszaladt játszani és Danival kettesben maradtunk. Fekszik a hasán a vízben én éppen milliomodszorra meállapítottam magamban, hogy milyen formás teste van és zabálni való popója, egyszer csak huncutul rám néz és megszólal: van egy új kislány…egyből levágtam a csillogó szemekből, hogy itt van valami….Kérdezgettem, milyen színű a haja, a szeme, hogy hívják persze semmit nem tudott, de mondta, hogy holnap majd titokban megmutatja. Kíváncsian várom…

1 megjegyzés:

  1. Mozgalmas napjaitok voltak, jól elfáradhattál! A játszóteres izgalmakat átérzem nagyon - Én pont így nem tudok háromfelé rohangálni...
    De azt irigylem, hogy ennyi programlehetőség van Prágában! Az ékszerkészítő tanfolyam miatt pedig kifejezetten sárga vagyok...

    VálaszTörlés