Képek

Képek

Oldalak

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. március 14., hétfő

Boldog Szülinapot!!!




Drága Benikénk, Danikánk!!!!
Már négy éve, hogy megszülettetek!
Emlékszem a nagy hírre, mikor a nyolcadik heti ultrahangon a doktor bácsi nagy meglepetésünkre, megdöbbenésünkre felfedezte, hogy ketten vagytok.
41 kilómmal álltam a rendelőben és kérdőn néztem az orvosra. Ez hogy lehet???!!! Hogy fogok tudni kihordani két gyermeket egyszerre????!!! Én?, ilyen méretekkel???!! Látom magam előtt Apa nagy barna szemeit, mikor az orra alá dugtam a jól láthatóan két borsószemet ábrázoló felvételt és a felismerés pillanatát: Jé Kettő Van!!!….
Kettő Van??????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
Három órát biztos, hogy ültünk a Bazilika lépcsőjén és emésztettük a Tényt.
Mindenkit felhívtunk, aki az eszünkbe jutott és meghallgattuk a kedves, jópofa, vicces eszmefuttatásokat, tréfákat.
De ez nem tréfa, ez a Valóság, nekünk Ikreink lesznek!!! Tekintetünk midig visszatért a képre és felfoghatatlan volt, hogy két aprócska lény fejlődik bennem. Aztán teltek a hetek és a hónapok és Ti mint „A” és „B” magzat szépen nődögéltetek. Nőtt a hasam is. Más várandós anyukák azon izgultak, hogy minél kevesebbet mutasson a mérleg, én azon, hogy minél többet!
Egyre nehezebben mozogtam, majd február 15-én az orvos ágyba parancsolt. Nehéz időszak következett. A lakásból már ki sem tehettem a lábam, törzshelyem az ágy lett és mint egy hernyó araszoltam le és fel. Képtelen voltam a normális mozgásra, az önellátásra.
Ti közben vidáman hancúroztatok odabent, szinte egyetlen pillanatra sem volt nyugalom. Hol itt éreztem egy rúgást, hol ott. Csak találgattam ez ki és mi lehet? Egy láb, egy könyök egy buksi?
Úristen, hogy nem gabalyodnak össze???!!! A hasam külön életet élt, nem voltam ura a benti történéseknek. A legmókásabb az volt, mikor csuklottatok, mintha két kis pityókás Manó randalírozott volna odabent.
Aztán márc. 10.-én hajnali 3 és 4 között Danika úgy gondolta, túl pici a hely, vagy már túl unalmas volt a megszokott környezet és kikéredzkedtetek a Világra.
Lefordítva rohantunk a kórházba, mert elfolyt a magzatvíz és reggel kilenc óra után egy perccel megszületett Benike, majd egy perccel később Danika.
Három napot töltöttetek az inkubátorban, majd egy hét után hazamehettünk. Ezen mindenki meglepődött, legalább két hét kórházi tartózkodással számoltunk. Apa, akire az elmúlt egy- másfél hónapban rátört a kapuzárási pánik ráeszmélt, hogy bulizni kell!! Így hát mi utolsó éjszakánkat töltöttük a kórházban addig ők ünnepelték az érkezéseteket, aminek az lett a következménye, hogy másnap délelőtt, míg más apukák kezüket tördelve, fel-alá sétálva izgultak a koraszülött osztályon addig Ő békésen szundikált az asztalra dőlve.
Olyan ici-picik voltatok, hogy szinte elvesztetek a hordozókban, pelenkákkal stabilizáltunk benneteket.
Most pedig már négy éves „nagy” Fiúk vagytok!!!!
Boldog, Boldog, Boldog, Boldog Szülinapot Drága Gyerkőceink!!!!!

2 megjegyzés:

  1. Még egyszer Boldog Szülinapot Skacok! Remélem hamarosan találkozunk! Barátnőtök: Juló

    VálaszTörlés
  2. Köszi Juló!!! Képzeld a fiúk szépen bepakolták a fényképeidet egy albumba! Nagyon elégedettek voltak a munkájukkal!
    Puszi

    VálaszTörlés